O nama

DOBRODOŠLI NA SAJT AGENT - NEKRETNINE!!! agent-nekretnine.com

AGENT- agencija za nekretnine bavi se posredovanjem u kupoprodaji i zakupu nepokretnosti. Mi smo mlada, ali veoma perspektivna agencija i prezentacijom na našem sajtu želimo da Vam što bolje prikažemo našu ponudu nekretnina i da Vam izadjemo u susret našim savesnim, kvalitetnim i efikasnim poslovanjem. Naše je zadovoljstvo da Vam pomognemo u pronalazenju odgovarajućeg stana, kuće ili lokala

Naša agencija se trudi da svima pruži šansu da u našoj ponudi pronadje odgovarajući prostor za sebe. Diskrecija klijenata je zagarantovana. Svi podaci koji se nalaze u našoj agenciji se smatraju poslovnom tajnom i niko sem zaposlenih koji se obavezuju na čuvanje privatnosti klijenata nema pristupa podacima.

Sve nepokretnosti koje nudimo dobili smo direktno od vlasnika ili od njihovih ovlašćenih zastupnika. Radno vreme je od 8.00 do 19.00 svakog dana sem nedeljom. Našim klijentima smo uvek na raspolaganju jer postojimo zbog njih.

Zakupcima pružamo usluge efikasnog pronalaženja odgovarajućih nepokretnosti koje najviše odgovaraju njihovim željama i potrebama uz multimedijalnu prezentaciju, obilazak nekretnine kao i savetnu podršku.

Zakupodavcima pružamo pouzdanu i ozbiljnu prezentaciju njihovih nekretnina velikom broju potencijalnih zakupaca.

Agencija sastavlja ugovor na osnovu saglasnosti obe strane u koji se unose svi detalji usmenog dogovora između zakupca i zakupodavca.

Pored posredovanja u kupoprodaji i zakupu nepokretnosti, pružamo i dodatne usluge:

  • registracija i prenos vozila
  • osiguranje vozila i nepokretnosti
  • čišćenje zgrada i poslovnih prostorija
  • posredovanje u izvodjenju gradjevinskih radova
  • engleski jezik: sve vrste prevoda, časovi za sve uzraste.

S poštovanjem,
AGENT-agencija za nekretnine