Aqua Park Jagodina

Verovatno je mnogim građanima Srbije prva asocijacija kada čuju "aqua park" upravo ovaj u Jagodini. Sigurno je jedan od razloga za to i činjenica da je prvi aqua park te veličine upravo ovaj, te da su svi imali želju da ga što pre posete. A Aqua Park Jagodina traje i danas, te svojim kvalitetom definitivno i dalje spada u sam vrh, iako su izgrađeni i drugi parkovi nalik njemu.

Ono što je posebno zanimljivo, a što bi svakako trebalo da znaju i gosti Apartmana Jagodina jeste da se Aqua Park nalazi na svega par minuta hoda od naših apartmana.

Kako izgleda Aqua Park Jagodina?

Ako Vam kažemo da se Aqua Park u ovom gradu prostire na oko 50 000 m², vrlo je moguće da pomislite da grešimo. Naravno, ovo je apsolutno tačna informacija, jer je u pitanju jedan od najvećih parkova ove vrste u Srbiji.

U sklopu sportsko turističkog kompleksa se nalazi 8 bazena, a među njima je između ostalih i olimpijski, dečiji i bazen specijalno namenjen neplivačima. Ono što je posebno zanimljivo svakako su atrakcije i za decu i za odrasle u okviru bazena.

Pored toga, Aqua Park Jagodina sadrži i terene za različite sportove : košarku, stoni tenis, rukomet, mali fudbal i lepo opremljeno igralište za najmlađe posetioce parka.

Ono što čini samo srce Aqua Parka Jagodina su svakako njegoe atrakcije u vidu brojnih otvorenih i zatvorenih tobogana, te onih namenjenih samo za mališane, koji takođe imaju mogućnost da se penju i na pravi pravcati gusarski brod i da uživaju u igri na njemu ili da jednostavno pravo sa ovog broda uskoče u bazen koji se oko njega nalazi.

Dodatni sadržaji

Uz 4 kafića, 1 restoran i 1 bar, Aqua Park Jagodina zasigurno ima zaviidne dodatne sadržaje u kojima mogu da uživaju gosti. Čak i ukoliko ne želite da koristite neku od brojnih atrakcija, možete jednostavno posetiti Aqua Park kako biste uživali u kvalitetnoj ponudi ugostiteljskih objekata. Uz to, ne zaboravite da se ovi objekti nalaze svega par minuta hoda od Vašeg smeštaja, a pružaju Vam neverovatan užitak. Među kafićima se svakako izdvaja onaj koji se nalazi u centralnom delu Aqua Parka, koji je i u blizini same bine i olimpijskog bazena. Tu su još i kafić u neposrednoj blizini gusarskog broda, belog tobogana i još jedan kafić nadomak centralnog. Za one koji žele da uživaju u bazenu dok pijuckaju omiljeno piće nudimo mogućnost korišćenja bara, koji se nalazi baš u bazenu. U centralnom restoranu su na meniju uglavnom specijaliteti nacionalne kuhinje, a cene su više nego pristupačne.

Ispred Aqua Parka se nalazi i parking, sa ukupno 1 200 parking mesta, a njegovo korišćenje je za sve goste potpuno besplatno.

Radno vreme Aqua Parka

Aqua Park Jagodina je otvoren svakoga dana za posetioce i to u periodu od 10 časova do 1 sat iza ponoći, Stim da je korišćenje bazena i atrakcija u njemu moguće u periodu između 10 i 18 časova, a u periodu od 19 do 01 traju kulturno zabavne aktivnosti u parku, poput različitih vrsta zabava i koncerata uživo. Tokom leta za sve posetioce, Aqua Park Jagodina organizuje i letnji bioskop, u večernjim terminima, što predstavlja svojevrsnu atrakciju.

Sezona u Aqua Parku uglavnom počinje polovinom juna, a traje do septembra. U zavisnosti od vremenskih prilika, može se dogoditi i da se otvori ranije, a zatvori kasnije.

Aqua Park Jagodina - cena ulaznice

Za sve posetioce koji žele jednostavno da obiđu Aqua Park Jagodina, ali ne i da koriste njegove sadržaje cena obilaska je svega 60 dinara za jednu osobu.

Ukoliko, pak želite da koristite sadržaje, odnosno provedete dan u Aqua Parku, bez obzira da li ste iz Jagodine ili ne cena karte je 500 dinara po osobi, stim što deca uzrasta do 12 godina ulaznicu u ovom slučaju plaćaju 300 dinara.

Ako dolazite u organizovanoj grupi i želite da koristite sadržaje Aqua Parka Jagodina takođe ceo dan, cene ulaznica su u tom slučaju niže za po 100 dinara, odnosno odrasli plaćaju 400, a deca uzrasta do 12 godina 200 dinara.

Osobe koje su stanovnici ovog grada imaju mogućnost da izvade mesečnu kartu, koja za odrasle košta 2 000, a za decu do 12 godina 1 000 dinara. Neophodno je da u tom slučaju ponesu i lični dokument, odnosno đačku knjižicu sa fotografijom.

Postoji mogućnost iznajmljivalja ležaljke i suncobrana, kao i korišćenje garderobe. Celodnevno korišćenje jedne ležaljke i jednog suncobrana košta 100 dinara, dok se usluga korišćenja garderobe naplaćuje 30 dinara za ceo dan.

Kontakt podaci

Zvanična adresa na kojoj se nalazi Aqua Park Jagodina je Braće Dirak bb. Naravno, nema potrebe da pitate za ulicu, jer ne postoji osoba u ovom gradu koja ne zna gde se nalazi Aqua Park, a i putokazi su vrlo precizni. Uz to, od Apartmana Jagodina u kojima se smešteni Vam je potrebno manje od hiljadu metara hoda da biste stigli do njega.

Ukoliko želite da dobijete i neke dodatne informacije, možete pozvati telefon 035 241 453 ili pisati upravi na e - mail jassa@open.telekom.rs