Apoteke i stomatološke usluge u Jagodini

Sa preko 36 hiljada stanovnika, koliko broji samo Gradska opština Jagodina, sasvim je za očekivati da postoji veliki broj dobro snabdevenih apoteka, kao i brojne privatne zdravstvene ustanove. No, mi smo se ovog puta osvrnuli samo na apoteke i stomatološke ordinacije, budući da gosti Apartmana Jagodina ponekad imaju potrebu upravo za ovim zdravstvenim institucijama dok borave u našem gradu.

Apoteke u Jagodini

Ukoliko Vam, dok boravite u Apartmanima Jagodina zatreba neka neki lek koji niste poneli sa sobom, jedna od apoteka koja je blizu smeštaja je apoteka "Benu". Reč je zapravo o vrlo kvalitetnom lancu apoteka, kojih ima u mnogim gradovima širom Srbije. U Jagodini ova apoteka se nalazi na čak 4 lokacije, a najbliža Vašem smeštaju je ona koja se nalazi u "Vivo shoping centru" i od Apartmana Jagodina je udaljena ni 10 minuta hoda. Apoteka "Benu" u "Vivo parku" u Jagodini je otvorena svako dana u toku sedmice u periodu od 10 do 22 časa, a broj telefona za informacije je 035 810 03 21.

Tu je i apoteka "Farmakom Plus", koja se takođe nalazi u neposrednoj blizini smeštaja, od koga je udaljena tek 10 - ak minuta hoda. Ukoliko želite da dobijete neku informaciju pre nego što odete, možete pozvati broj telefona apoteke 035 226 774. Adresa je Kneginje Milice broj 116. A u toj istoj ulici se nalazi i apoteka "Neven", ali u broju 16. Sve informacije koje su Vam potrebne možete dobiti na broj telefona 035 244 304.

Dežurna apoteka u Jagodini

Dežurna apoteka u Jagodini funkcioniše na dve različite lokacije u različitim mesecima tokom godine. Ono što je bitno da zna svaki posetilac našeg grada, jeste da sve informacije, bilo o tome gde ima određenog leka ili saveta o njegovom doziranju, te načinu primene i uopšteno, o svemu onome u čemu Vam može pomoći jedan apotekar možete dobiti na broj telefona 035 221 477, koji je otvoren za pacijente od 00 do 24 svakog dana, kao i jedna od ove dve apoteke : Gradska apoteka i Apoteka "Dom zdravlja".

Gradska apoteka se nalazi u ulici Nikčevićevoj broj 1 i otvorena je tokom sledećih meseci : februar, april, jun, avgust, septembar i novembar.

Apoteka "Dom zdravlja" je u Karađorđevoj ulici bb, a dežurna je tokom : januara, marta, maja, jula, oktobra i decembra.
Obe ove apoteke, su takođe relativno blizu Apartmana Jagodina.

Privatne ordinacije u Jagodini

Kako ponekad zna da se dogodi tokom putovanja i neka neprijatnost i to najčešće sa zubima, u nastavku teksta Vam nudimo nekoliko privatnih stomatoloških ordinacija u našem gradu, od kojih je većina blizu Apartmana Jagodina.

Privatne stomatološke ordinacije u Jagodini

Privatna stomatološka ordinacija "Alfa Dent" je najbliža Apartmanima Jagodina, od kojih je udaljena oko 1 400 metara. Nalazi se u Nikčevićevoj ulici broj 15, a broj telefona za informacije je 035 220 283.

Tu je još i Stomatološka ordinacija "Jovanović Dent", koja se nalazi u ulici Tanaska Rajića broj 5, a od Apartmana Jagodina je udaljena oko 20 minuta hoda. Broj telefona ove ordinacije je 035 241 088.

U neposrednoj blizini Glavne železničke stanice se nalazi još jedan zubar u Jagodini. Reč je o ordinaciji doktora Miloša Antića, čija adresa je Gine Pajević 12, a broj telefona za informacije je 035 234 353.

U Jug Bogdanovoj ulici broj 3, u lokalu broj 5 se nalazi stomatološka ordinacija "Extra Dent". Sve potrebne informacije možete dobiti na brojeve telefona 035 243 944 i 063 700 84 34 ili putem meila extradent035@gmail.com