Za vreme boravka

Da li ima internet u apartmanu?

Svi naši apartmani uz internet na smart TV prijemnicima imaju i bežični internet besprekornog kvaliteta, čije korišćenje je potpuno besplatno.

Da li postoji fiksni telefon u apartmanu?

U skladu sa savremenim načinom života, te sve većom primenom mobilnih telefona, sasvim je za očekivati da i naši apartmani ne poseduju fiksne telefone.

Imam li obezbeđen parking tokom boravka?

Tokom boravka u Apartmanima Jagodina je moguće zakupiti parking mesto, stim što to nije uračunato u cenu zakupa apartmana, već se dodatno naplaćuje.

Da li u apartmanima postoji veš mašina?

U apartmanima ne postoji veš mašina, ali ukoliko naši gosti imaju potrebu za ovom uslugom tokom borakva, nudimo im uslužno pranje veša, prema važećem cenovniku perionice.

Da li mogu da mi se pridruže i moji prijatelji iz Jagodine tokom boravka?

Kako cena zakupa apartmana podrazumeva zakup apartmana u celosti, a ne prema broju gostiju, sasvim je u redu da Vas posećuju prijatelji iz našeg grada. Jedini uslov jeste da se i oni, kao i svi ostali gosti u potpunosti pridržavaju pravila Kućnog reda Apartmana Jagodina.

Da li je potrebno da ponesem svoju posteljinu i peškire?

Ne, jer je u cenu zakupa apartmana uračunata posteljina, kao i peškiri.

Da li se menjaju posteljina i peškiri i koliko često?

Posteljina i peškiri se menjaju i to na svaka 3 dana, dok se čišćenje apartmana vrši svakoga dana.

Da li mogu da kuvam dok sam u apartmanu?

Ukoliko odaberete smeštaj u apartmanu Lux Elegance, možete nesmetano kuvati i pripremati hranu za sve vreme boravka, jer je on u potpunosti opremljen za ove potrebe.

Šta da radim ukoliko izgubim ključ ili čip za korišćenje lifta?

Za slučaj da Vam se dogodi ova neprijatnost, neophodno je da odmah obavestite Vašeg domaćina. Ukoliko izgubite ključ ili čip za korišćenje lifta, Vaša je obaveza da odmah nadoknadite štetu i montažu brave, a nakon toga Vam se naplaćuje ulazak u apartman i to kao novi ulazak.