Dolazak i odlazak iz apartmana

Kada je predviđen ulazak u apartmane?

Ulazak u naše apartmane je predviđen u 14 časova.

Kada je predviđen izlazak iz apartmana?

Izlazak iz apartmana je predviđen najkasnije do 12 časova.

Ukoliko dolazim ujutru rano, da li mogu da uđem u apartman i pre 14 h ?

U slučaju da je apartman koji ste rezervisali tog dana prazan ili da su ga gosti napustili pre navedenog termina za check out, moguće je da u njega uđete i pre 14 časova. Ukoliko ste sigurni da ćete stići u ranim jutarnjim časovima, najbolje je da o tome obavestite kontakt centar prilikom rezervacije željenog smeštaja, kako bismo izašli u susret Vašim zahtevima, a na obostrano zadovoljstvo.

Šta ako stižem u Jagodinu tokom noći?

Za slučaj da ste sigurni da ćete stići tokom noći, neophodno je da prilikom rezervacije smeštaja navedete ovaj podatak, kako bismo Vas adekvatno dočekali i dogovorili se oko svih neophodnih pojedinosti.

Gde uzimam ključeve od apartmana?

Agent koji je zadužen za apartman koji ste rezervisali je i Vaš domaćin tokom boravka u Apartmanima Jagodina. Pored toga što na našem sajtu imate i kontakt podatke Vašeg domaćina, pronaćićete i njegovu sliku, što će Vam biti mnogo lakše za prepoznavanje.

Od svog domaćina dobijate ključeve apartmana i informacije koje su Vam neophodne tokom boravka, a ujedno se i njemu možete obratiti za sve eventualne primedbe.

Gde ostavljam ključeve prilikom napuštanja apartmana?

Prilikom odlaska ključeve ostavljate ili na mestu koje ste prethodo dogovorili sa Vašim domaćinom ili on dolazi da ih preuzme u dogovoreno vreme.

Da li je moguće da neko drugi preuzme ključeve umesto mene, pre nego što dođem?

Ukoliko želite da neko drugi preuzme ključeve umesto Vas, važno je da je ta osoba spremna da izvrši sve neophodne formalnosti oko prijema istih, te da izvrši plaćanje u dogovoru sa našim agentom koji je zadužen za apartman koji ste rezervisali. Zato je najbolje da kontaktirate naš tim kako bi Vas uputili u detalje.